e-Twinning Projesi - DENEYLERLE ÖĞRENİYORUM,BİLİMİ KEŞFEDİYORUM

Okulumuz 5 Yaş/c sınıfı öğretmeni Zeliha SEMERCİ 2021-2022 Eğitim-Öğretim yıında e-Twinning "DENEYLERLE ÖĞRENİYORUM, BİLİMİ KEŞFEDİYORUM" adlı proje kurucusu olarak çalışmalara başlamıştır.

Projede öğrencilerin yaparak-yaşayarak öğrenmeleri,sebep-sonuç ilişkisi kurmaları, gözlem yeteneğini geliştirerek akademik başarılarını artırmaları ve kendilerini ifade edebilen ,sorgulayan bireyler olmaları amaçlanmaktadır.

Ayrıca "DENEYLERLE ÖĞRENİYORUM, BİLİMİ KEŞFEDİYORUM" projesinde okulumuz 5 Yaş/A sınıfı öğretmeni Gülizar Sinem TURGUT ve 4 Yaş/A sınıfı öğretmeni MErve BAYRAK AYTAŞ'da proje ortağı olarak çalışmalarını yürütmektedir.

"DENEYLERLE ÖĞRENİYORUM, BİLİMİ KEŞFEDİYORUM" projesinin proje posteri anket sonucunda öğretmenimiz Gülizar Sinem TURGUT'un hazırlamış olduğu  proje posteri birinci seçilmiştir.

08-11-202109-11-2021